Марешки: Не искам моите 1500 лева да отидат за самолетчета, а за здравеопазване и образование

12 Дек 2018 20:30

 

Румен Радев е един опит на статуквото да ни измамят за пореден път. Две години минаха и все още нищо хубаво за българския народ не се е случило. В крайна сметка нищо не зависи от този президент, той е само един въздух под налягане. Това заяви в предаването "Лице в лице" по bTV лидерът на "Воля" и зам.-председател на Народното събрание Веселин Марешки.

,,Покрай Красимир Каракачанов излизат само гафове. Последното е, че е купил храна за 30 милиона без обществена поръчка. Ние от "Воля" бяхме от първите, които предупредихме, че този човек ще прави гаф след гаф. Но в случая с храната на армията вече може да се говори за престъпление и според мен е редно да се сезира прокуратурата. Той постоянно е в скандали, свързани с обвинения в корупция. Като цяло България нищо не е спечелила с такъв вицепремиер и с такъв президент. Но вижте, аз нямам нищо против тях. Симпатични са ми на ядене и пиене, но по-важни трябва да са делата им за държавата'', обясни Марешки.

По думите му закупуването на нови самолети на този етап не е от такава необходимост, преди да бъдат осъществени нужните реформи в здравеопазването и образованието.

,,Не искам моите 1500 лева да отидат за самолетчета, хеликоптерчета и подводници, а за здравеопазване, образование и сигурност'', посочи лидерът на "Воля".

,,Не сме твърдели, че трябва да има видеонаблюдение в самата избирателна секция, а камери, които да следят процеса на броенето след приключване на изборния ден. Никой няма да снима кой и как е гласувал в самата секция'', разясни Марешки идеята си за видеонаблюдение по време на изборите.

,,Производителите на строителните материали са виновни са лошото състояние на пътищата, а не толкова строителите'', заяви той във връзка с протестите на строителите.

Main Menu