Дивна към Кристин: Обичам те, прости ми

16 Дек 2018 11:09

"Вярвах, че съм чудовище". Това каза пред Мон Дьо в предаването "Събуди се" по Нова тв певицата Дивна, коята преди 9 месеца направи тежка катастрофа. Тя не пострада, но нейната приятелка - моделът Кристин, бе потрошена и лекарите дълго не даваха гаранция за живота й.

"Обичам те, прости ми", казва тя на Кристин. Би разбрала своята приятелка, с която имали общи планове за бъдещето, дори и да не й прости напълно.

"Изпитвах себеотрицание, себеомраза, не вярвах, че трябва да бъда жива. Чувствах се виновна, че съм жива. Бях на път да си дам сама най-тежката присъда", каза Дивна. На въпрос на водещия дали й е минавала мисълта за самоубийство, тя не скри, че е била близо до мисълта да посегне на живота си. Без да се впуска в подробности, даде да се разбере, че е предприела и действия. (Дълго време певицата отказвала да се храни, разказват нейни близки - б. р.).

"Тези мисли и усещания те завладяват, дори когато чувстваш любовта на семейството си. Бях в тотално непрогледна вселена, без лъч светлина", връща се към тези кошмарни дни младата певица. Тогава мрежата и някои издания са безмилостни към нея. Баба й получава инфаркт.

"Бях удобна мишена. Не бива да съдим така крайно за неща, които могат да се случат и на нас. Прощавайте на себе си", е нейната препоръка към хулителите.

Оздравяването на Кристин е като рестарт и на нейния живот. Знае, че миналото не може да се изтрие като с гума и че цял живот ще има спомен от катастрофата. "Душата ми беше безмълвна, чувах само шум в ушите. Но музиката лекува, отново намерих себе си. Категорично реших, че искам да живея", убедена е Дивна.

Преди година Дивна работи над песен, която сякаш предсказва съдбовната случка. "Искам всичко или нищо", се казва в припева. Сега Дивна се опитва да си върне живота и тези думи я мотивират.

Main Menu