Атака против Валери Симеонов да е съпредседател на ПГ на Обединени патриоти

18 Ян 2019 13:40

"Атака" е против Валери Симеонов да е съпредседател на ПГ на Обединени патриоти. Това е новата сюжетна линия около патриотите.

В кулоарите на парламента Валери Симеонов не пожела да коментира въпроса. Сподели, че сам нямал да се предложи. Ако някой от групата го излъчи, е съгласен.

Говори се, че атакистите са против. Темата била поставена на последния коалиционен съвет на ОП, на който обаче лидерът на "Атака" не е присъствал.

В момента председател на групата е именно Волен Сидеров. Попитан говорил ли е с лидера на националистите, Симеонов само каза: "Как да говоря с него, като не идва?"

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров обаче не пожела да коментира пред медиите има ли напрежение между патриотите. Каза само, че някой заблуждавал медиите, че за трети път не ходи на коалиционните съвети.

 

Припомняме, НФСБ оттегли доверието си от Волен Сидеров като председател на парламентарната група като отговор на искането на Сидеров Валери Симеонов да си подаде оставката.

Тогава Симеонов заяви, че атаките срещу него са били заради амбициите на Сидеров да стане водач на листата на ОП за евроизборите.

Main Menu