От ВМРО са готови да се извинят на НФСБ

23 Ян 2019 15:09

От ВМРО са готови да се извинят на НФСБ, ако хората на Валери Симеонов се чувстват обидени. За зам.-председателят на ВМРО Искрен Веселинов проблемът имал няколко страни. Това е принципният въпрос за политиките, които следва да се отстояват, изтъкна той.

 

За нас въпросът за явяването на евроизборите е част от общия въпрос за единодействие в парламента и в управлението, и за постигане на реални резултати, посочи воеводата.
Нещата не трябва да се концентрират върху личностите и кой ще води и кой ще е извън листата, по думите му. Трябва да имаме общи идеи, които ще реализираме в следващите месеци и години, обяви Веселинов.

Ако с НФСБ си броим атаките, ще влезем в един филм, в който не искаме, коментира той.

Хората на Каракачанов били готови да преодолеят всякакви драма. Нямаме събиране на коалиционния съвет, нямаме събиране на парламентарната група, призна обаче Веселинов. Нашата мисия винаги е била да обединяваме патриотичното пространство, обясни Искрен Веселинов.

Във връзка с кандидатурата на Ангел Джамбазки от гражданско обединение и дали това е знак, че ще се явят самостоятелно, заместник-председателят на ВМРО заяви, че това е знак, че той има широка обществена подкрепа. Обмисляли се всички варианти за евровота.

Main Menu