Борисов установил хора, които лягат и стават с неговото име

23 Ян 2019 16:03

"Крадецът казва "дръжте крадеца". Не се занимавам с такива хора. Те за "добро утро" за "лека нощ" трябва да казват Бойко Борисов. Нито имам нещо общо с КТБ, нито с който и да е било". Така Борисов коментира обвиненията на Елена Йончева срещу него и това, че БСП защити журналистката. Борисов попита дали журналистите помнят при обвинения срещу хора от ГЕРБ да е имало подобни неща, например спрямо Цветан Цветанов.

Според Борисов се отнема вниманието от реалната политика.

"Прекрасно си работи коалицията. Днес си имаше Министерски съвет и всичко е наред", заяви коментира премиерът Бойко Борисов.

Всяка партия си има нейните лидери, те си имат своя политика и си я развиват. Напрежението при нашите партньори не се е отразява на инвестиционния климат в страната. Това е най-важната политика - повишаване на доходите, нови работни места и високотехнологични производства.

Премиерът се ядоса на въпрос за последните данни от проучването на Афис за евровота, които показва преднина за БСП.

 

А чия е тази агенция, кой е собственикът й, попита няколко пъти той и уточни, че собственикът е член на Изпълнителното бюро на БСП: "Те така си създадоха социологически агенции, за да могат да манипулират общественото мнение", допълни Борисов и шеговито поиска данни от агенцията със собственик Цветан Цветанов.

За евровота премиерът каза, че неговите очаквания са, че изборите ще бъдат трудни, но ГЕРБ е направил много, за да ги спечели.

Премиерът Борисов и министърът на икономиката Емил Караниколов откриха завод за автомобилни части в землището на димитровградското село Крепост.

 

"Виждате как тук се изгражда завод след завод", посочи Борисов. Той се противопостави на разпространяващата се спекула на тема инвестиции. "Тези заводи в момента обаче не само разкриват работна места, не само са високо технологични, но и работят изцяло за износ", подчерта Борисов. По негови думи "имаме рекордно висок брутен вътрешен продукт за всички времена".

Борисов отбеляза още, че политиката е борбата за високи доходи и заплати, които да отговарят на качеството на труда. Той настоя да се работи.

Main Menu