Убийството в Нови Искър извършено с брадва

18 Фев 2019 20:44

Не можем да потвърдим с категоричност кога е извършено това четворно убийство. Нямаме съдебномедицински експертизи, заявиха от МВР на извънреден брифинг часове след като стана ясно, че в Нови Искър е извършено четворно убийство.

По първоначални данни то е извършено с брадва, не с огнестрелно оръжие.

Първоначалните данни на МВР гласят, че извършителят е воден през 2015, през 2018 и през 2019 г. на преглед при психиатър.

И по-малкият му брат е бил не напълно адекватен, твърдят съседи.

Според директора на Столична дирекция на вътрешните работи (СДВР) старши комисар Георги Хаджиев брадвата е намерена на месттопрестъплението. Няма данни задържаният мъж да има криминални регистрации, както и да е бил наркотичнозависим. Установено е, че е безработен.

Случаят започнал да се разплита, когато колеги на бащата на убиеца, който е работел във военно поделение, го потърсили, тъй като мъжът не се явил на работа втори ден.

Те пристигнали на място, вратата им отворил 25-годишният мъж. Във видимо неадекватно състояние, заявява, че родителите му са на погребение в Пловдив. По-късно, при позвъняване от къщата се чули мобилните им телефони. Извикан е екип на Военна полиция, който открива четирите трупа в дома.

Main Menu