Джамбазки: Цветанов настъпи мотиката за втори път

25 Мар 2019 08:34

Цветанов настъпи мотиката за втори път. Не знам защо се прави, след като веднъж вече е ставало. Така Джамбазки от ВМРО коментира покупката на апартамента от втория човек в ГЕРБ.
Когато си на изборна позиция не е времето да осъществяваш имотни сделки. Когато започнеш да демонстрираш имотно благосъстояние, не е хубаво. Това е една мотика, която е настъпена за втори път. Не мога да разбера какво налага тези сделки точно сега, посочи Джамбазки пред Нова телевизия.

 

Според Джамбазки такива покупки не трябва да се правят, когато си на изборна длъжност в политиката. По думите му това влияе на избирателите.

Когато има подобен скандал, той нанася вреди на целия обществен разговор, защото нарушава политическия разговор. Ако някой си е позволил да използва своя пост, за да се облагодетелства, трябва да получи своето наказание, коментира Джамбазки скандала с луксозните апартаменти.

 

Оставката е винаги лично решение и е достойно решение. Оставката винаги и личен акт и трябва да бъде приета. Какво ще реши да направи г-н Цветанов ще реши той. Уравнението ще бъде сложно. За ГЕРБ ще бъде трудно да решат какво да направят. Не мисля, че един човек може сам да прави избори. За ГЕРБ гласуват много български граждани, каза евродепутатът.

 

Той коментира и положението при ОП около евроизборите: След като има коалиция в Народното събрание, няма проблем да бъдем заедно. Не мога да разбера какъв е проблемът да се явим заедно на парламентарни избори, а на европейски не. Това каза по Нова телевизия заместник-председателят на ВМРО Ангел Джамбазки по важната новина от последните дни - заедно ли ще са на европейските избори "Обединени патриоти".

 

Броенето на дивите зайци може да се види по общинските съвети - колко съветници имат ВМРО и колко НФСБ. Аз лично не искам да настъпвам втори път тази мотика", каза Джамбазки и допълни, че подобно разделение е станало през 2015 г. и резултатите в момента са такива. Това ще го изясним в деня за регистрация. Няма нито една причина да не се явим заедно на избори. Има два варианта - или ще се явим заедно и ще изкараме добър резултат, или ще трябва да се преброим колко е тежестта на ВМРО, колко на НФСБ и колко на "Атака". Политическите сметки винаги са без кръчмар. Избирателите не харесват политическите сметки, обясни Джамбазки.

Main Menu