Дъщеря и баща са в болница след тежката катастрофа, майката е сред тримата загинали

01 Апр 2019 19:52

Десетгодишно момиченце и 37-годишния му баща са двамата ранени след жестоката катастрофа, станала снощи при 89-ти км на магистрала „Тракия“. Майката на детето, която е шофирала, е сред тримата загинали, заедно с двама души на 54 и 58 години от ловешкото село Бежаново, съобщават от Областната дирекция на МВР.

 

По-младите хора в колата са семейство от Сливен. Мъжът е приет в болницата в Пазарджик в тежко шоково състояние, което обаче е овладяно и към момента няма опасност за живота му. Засега лежи в ОАРИЛ, за да бъде стабилизиран, има и фрактура на таза, съобщи директорът на лечебното заведение д-р Васил Вълчев.

Дъщеричката му е в хирургията на Областната болница със счупвания на двете ръце и множество охлузвания. За нея също няма опасност. Близки на пострадалите са идвали тази сутрин да ги видят и да им окажат морална подкрепа.

Припомняме, че снощи около 21,40 часа сливенски лек автомобил „Нисан“ падна от мост в река Елшишка, след като водачката навлязла в участък в ремонт и изгубила контрол над волана. От силния удар колата се самозапалила. Двама от пътниците са изгорели, а дядото на момиченцето е загинал, след като е изпаднал от купето.

Пожарът възникнал от катастрофата е изгасен бързо от пожарникарите, предпазени са намиращи се наблизо бензиностанции. На мястото е извършен оглед, образувано е дознание. Предстои аутопсия на телата на тримата загинали в трагичния инцидент./dariknews.bg

Main Menu