Полиция задържа 24-годишния Кирил, убил съпругата си

08 Апр 2019 16:34

Германската полиция задържа 24-годишния Кирил Челебиев, който бе обявен за издирване като заподозрян за убийството на съпругата му Меди, съобщи Билд.

 

Българинът е бил заловен около 12 часа днес в магазин за строителни материали в индустриалната зона на градчето Бад Наухайм. Той е отведен в полицията, където следствените действия ще продължат.

Тялото на 25-годишната съпруга на Кирил - Меди Челебиева бе открито снощи в апартамент в германския град, където съпрузите пристигнали през 2017 г. Дотогава двамата живеели в Пловдив, където Кирил работел във верига за бързо хранене. Той е завършил СОУ "Отец Паисий" в град Стамболийски.

По-рано от германската полиция съобщиха, че според свидетелски показания Челебиев има психически проблеми. Криминалистите предупредиха хората в градчето, което се намира недалеч от Франкфурт, да бъдат внимателни, защото издирваният е опасен.

До края на деня трябва да бъде извършена и аутопсията на 25-годишната Меди. Към момента германските разследващи не дават подробности за жестокото й убийство.

Main Menu