Бившият кмет на "Младост" се явява на евровота

09 Апр 2019 16:28

Отстраненият кмет на столичния район "Младост" Десислава Иванчева ще се кандидатира за участие в евроизборите. Това стана ясно от информация на регистрирания днес Инициативен комитет "Непослушните". Както на частичните местните избори за "Младост", така и сега Иванчева е независим кандидат.

С решение №104 от 9 април 2019 г. временно отстраненият кмет на столичния район "Младост" бе официално регистрирана от ЦИК за кандидат, информират в социалната мрежа от Движение "Зелен Младост".

 

"Иванчева несъмнено е най-подходящият кандидат за независим представител на България в Европейския парламент. С досегашната си работа тя доказа, че е човекът, който въпреки мръсните номера на мафията отстоява правата на гражданите. Разобличава измамите. И побеждава", гласи посланието на "Непослушните".

От Комитета търсят подкрепа на "още 2500 непослушни българи".

"Такива, които въпреки усърдието на статуквото да ни обезвери и да ни направи свои роби, все още не са се отказали, че ще постигнем гражданското общество", призовават от инициативния комитет.

 

Освен от подкрепа, от ИК заявяват, че се нуждаят и от съмишленици, които да им помагат в кампанията: "Нуждаем се от Вас свободни българи".

От комитета за подкрепа на Иванчева завършват своето обръщение така:

"П.П. До #КОЙ Активизирай кафявите си медии и ченгеджийски методи сега. Непослушните граждани идват!"/news.bg

 

Main Menu