Печат на тази страница

Станишев аут от червената евролиста

14 Апр 2019 11:20

 

Президентският съветник Иво Христов влиза в листата на БСП за евровота. Това стана ясно преди днешния пленум от думите на Драгомир Стойнев, който очаква сериозен дебат за окончателното подреждане на листата.

Христов е на избираемото четвърто място. Той е номинация на ИБ. Разговаряно е с него за участието му в листата. При нас има дебати, изтъкна още той.

Президентът на ПЕС Сергей Станишев отпада изцяло от листата на левицата. В листата влизат още Деница Златена и Янаки Стоилов. Днес пленумът на столетницата трябва да подреди листата.

 

На 17-о място е екоактивисът Емил Георгиев, който приема номинацията на столетната партия. Той отказа да коментира липсата на Сергей Станишев от листата.

В листата място намира и Велизар Енчев, който започна работа в партийната телевизия. За мен е важно на тези избори партия ГЕРБ и ОП да загубят, подчерта той. Става дума за рестарт на системата, категоричен е Енчев. За тази цел всеки глас е важен, убеден е той. Енчев е категоричен, че Станишев няма място в листата заради подкрепата му за Истанбулската конвенция и пакта за мигрантите.

Main Menu