Марешки: Воля е единствената алтернатива на цялото статукво

14 Апр 2019 16:09

Усещаме прилива на симпатизанти от разочарованите от така самонареклите се "Обединени патриоти" и от разединената команда в така самонареклите се десни около ДСБ, които са в коалиция с някакви либерали. Виждаме прилив, естествено, от разочарованите от скандалите около ГЕРБ. След днешната дата ще бъдат още повече и разочарованите от БСП. Това заяви пред БНР лидерът на "Воля" и водач на евролистата на партията Веселин Марешки.

Той подчерта, че на предстоящите евроизбори "Воля" е единствената алтернатива на цялото статукво, тъй като след като приключили регистрациите, се видяло, че са регистрирани само такива, които са управлявали и са част от статуквото и провала на управлението.

Марешки изтъкна, че за разлика от останалите партии във "Воля" знаят как да поправят бързо щетите в управлението.

Той бе категоричен, че е незаконно да се излъчват предизборни клипове преди началото на предизборната кампания. Запитан за неговите собствени телевизионни клипове депутатът заяви, че те нямат нищо общо с предизборна агитация. Ставало въпрос за политическа, а не за предизборна реклама.

От 26 април ще започне агитацията и тогава нашите клипове ще имат съвсем друг вид, увери той.

Марешки посочи, че програмата на "Воля" за евроизборите е силна заради прагматичния й опит.

Идваме от един успешен бизнес и знаем как да решаваме въпросите бързо и сега, а не да ги отлагаме във времето, подчерта партийният лидер и допълни, че именно "Воля" запълвали дупката между институциите и гражданите.

Аз не мисля, че хората, които са се изреждали във властта, са неможещи и незнаещи, само че, когато отидат там, дали от страх, че ще им вземат терасите и апартаментите, че ще ги осветят или нещо друго, нямат смелостта да покажат своите знания и умения, обясни той.

Main Menu