Печат на тази страница

Третата в листата на БСП искала и в партията на Слави Трифонов

15 Апр 2019 15:41

 

Избраната под номер 3 в листата на БСП за изборите за Европейски парламент Цветелина Пенкова се е явила на кастинга за политици „Има такъв народ“, организиран от екипа на Слави Трифонов. Видеоклип от участието ѝ през февруари 2018 г. е публикуван на страницата на водещия във „Фейсбук“.

Цветелина Пенкова е заместник - председател на клуб „Милениум“, който бе сформиран през март 2016 г. в двореца „Врана“.

Организацията определя себе си като „мисловен кръг“ на млади българи, родени след 01.01.1981 г., учили или все още учещи в чужбина и приема девиза „Да бъдем патриоти без граници“.

 

В течение на интервюто Пенкова не успява да отговори на въпросите на Трифонов кои са финансовите министри на България и Англия. "Това са много удачни въпроси, на които аз трябва да знам отговорите", коментира впоследствие тя.

На въпрос върху какво би работила, ако се върне като публична фигура, Пенкова отговаря, че според нея най-големият проблем в България е разделението между хората.

 

"Ние винаги се делим на леви, десни, сини, червени, на българи в България и българи в чужбина. И ме притеснява точно този момент, че това трябва в един момент да спре, ние всички сме се събрали тук с една обща кауза", завършва тя.

Main Menu