Красимир Каракачанов: Моралът е въплътен в закона. Нещо, което е законно... какво значи морал?

22 Апр 2019 08:58

Някой се опитва да ми говори за морал, когато законът е моралът. Моралът е въплътен в закона. Нещо, което е законно... какво значи морал?
Това заявява вицепремиерът Красимир Каракачанов пред Клуб Z след кат сайтът "Биволъ" обяви, че лидерът на ВМРО е купил луксозен имот с голяма тераса за около 400 евро на кв. м.

 

"При положение, че този човек (собственикът, от когото Красимир Каракачанов е купил жилището, бел. ред.) е направил всичко законно, изрядно с всичките необходими документи. Не е хванал самосиндикално да си остъклява. Да не повтарям, но сигурно както 99% от балконите в цялата страна. Човекът е направил необходимото, за да не бъде уязвим, строителни разрешения, архитектурен проект, съкооператорите, които са дали нотариално съгласие.", твърди вицепремиерът пред медията.

 

"Когато видите фактурата с подобренията, която е платена, ще прецените дали е евтин. Аз съм заплатил тези подобрения допълнително, извън цената за апартамента. С фактура с ДДС. И разликата - едната част съм я платил с мои пари, декларирани спестявания, другата част се изплаща. Какъв е проблемът? Няма как цената да е 400 евро, както твърдят и са си го измислили, тъй като самата данъчна оценка е 630 или 650 евро. Няма никой да ти регистрира такава сделка под данъчна оценка. Това е изсмукано от пръстите", заявява още Каракачанов.

Main Menu