Мъж загина при тежка катастрофа между две цистерни

23 Апр 2019 13:25

Тежка катастрофа стана тази сутрин между два тежкотоварни автомобила до село Струйно, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен. 58-годишен мъж от Русе е загинал в пътнотранспортното произшествие, съобщиха от полицията в Шумен.

Инцидентът възникнал около 04:50 часа по главен път Русе - Шумен - Варна, до село Струйно. Водач на влекач "Ивеко" с русенска регистрация управляван от 58-годишен мъж от Русе навлязъл в лентата за насрещно движение и се ударил в специален автомобил "Волво" с варненска регистрация. 58-годишният водач е починал. Едната цистерна е излетяла в канавката на насрещното пътно платно.

 

За преглед в МБАЛ- Шумен е откаран водачът на волвото, 46 - годишен мъж След преглед в болничното заведение му била установена фрактура на носа. Тестван е за алкохол, наличие не е установено.

Движението в участъка се регулира от екипи на Пътна полиция. От МВР Шумен призовават водачите да шофират с повишено внимание. Причините за възникване на инцидента се изясняват. Образувано е досъдебно производство.

 

Main Menu