Уникално! Пеевски се появи на "ифтар" в Пазарджишко

23 Май 2019 17:17

Ден преди края на предизборната кампания политикът от ДПС и медиен магнат Делян Пеевски се появи - в платена публикация в пазарджишкия вестник "Виделина".

Досега въпросът "Къде е Пеевски" оставаше без отговор и дори се тиражираха спекулации, че депутатът, който е втори в евролистата на движението след лидера Мустафа Карадайъ, е извън пределите на България.

Любопитната информацията пусна сайтът OFFNews в оригинал, подаден от ДПС, като са премахнали единствено номера на партията в интегралната бюлетина.

Заглавието на материала е "Жителите на Пашови и Света Петка ПОСРЕЩНАХА Делян Пеевски".

Подзаглавие: "Мнозина искаха да се докоснат и снимат с един от най-влиятелните хора в държавата, утвърден политик, човек, истински обичан и уважаван от своите избиратели".

 

А ето и текста:

За пореден път областното ръководство на Движението за права и свободи – Пазарджик организира благотворителна вечеря за жителите на велинградското село Пашови. Тя е по случай свещения за мюсюлманите месец Рамазан. Сред гостите на превърналият се в традиция “ифтар”, бе народният представител и кандидат за европейски депутат Делян Пеевски. За поредна година той уважи празничната вечеря и лично поздрави жителите на село Пашови.

 

Сред гостите на превърналата се в традиция вечеря, бяха още Камен Костадинов от Централното оперативно бюро на ДПС, депутатът Сергей Кичиков, областният председател на ДПС Юмер Хамза, общинският лидер на партията Исмаил Моллов, кметовете и общинските съветници от общината от Движението за права и свободи.

По-късно г-н Пеевски посети и село Света Петка, където повече от час по приятелски разговаря с хората в малкото населено място. Мнозина искаха просто да се докоснат и снимат с един от най-влиятелните хора в държавата, утвърден политик, човек истински обичан и уважаван от своите избиратели.

В разговора си с хората в Пашови и Света Петка, г-н Пеевски акцентира върху значението на предстоящите в неделя избори за представители на европейския парламент.

“Всички знаем, че бъдещето на една нация са младите хора. Именно затова, ние от ДПС, излизаме пред Вас на тези избори с листа от млади, успешни и доказали се хора. И знам, че вие ще ни подкрепите”.

Освен снимката в пазарджишкото издание, във фейсбук се появиха и други доказателства, че Пеевски наистина е в България.

Потребител на име Мустафа Шукри качи в социалната мрежа два кадъра с политика от село Света Петка.

Main Menu