Зверска катастрофа в София, жена почина от раните си

16 Юни 2019 07:43

 

Жена, шофираща лек автомобил, катастрофира на бул. "Възкресение" и бул. "Никола Мушанов" в София, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Сигналът за разбилия се автомобил BMW е подаден към 20.30 часа. Пострадалата е била откарана в спешния институт "Пирогов" в тежко състояние. По-късно оттам съобщиха, че тя е починала.

На мястото на пътния инцидент е започнал оглед и до приключването му движението в района ще бъде ограничено.

 

Първоначално пострадалата е била с тежка кръвозагуба, отсечени са били двата ѝ крака, а ръцете ѝ са били счупени. Лекарите в "Пирогов" са предприели реанимационни действия, била е интубирана.

Преди това по случайност екип на "Спешна помощ" е минал покрай мястото на инцидента в момента, в който автомобилът на жената се е забил в стълба. Медиците подали сигнал да се изпрати друга линейка с реанимационен екип, защото инцидентът е много тежък, разкри говорителят на спешния институт за агенция "Фокус".

Снимки от злополуката бяха разпространени в социалната мрежа Facebook. По непотвърдена информация на очевидци жената е извадена от автомобила без крака. Свидетели твърдят, е шофирала с безумно висока скорост. Гражданите дори спекулират с плашеща цифра - 200 км/ч.

Main Menu