19-годишно момиче загина след удар в стълб, младеж издъхна при сблъсък с дърво

21 Юни 2019 07:35

19-годишно момиче загина след като автомобилът, управляван от нея се блъсна в стълб на централен сливенски булевард към 20 часа вчера вечерта.

По първоначална информация по време на движение момичето е изгубило контрол над автомобила и той се е ударил в стълб на булевард "Панайот Хитов" в Сливен, съобщи bTV. Пострадалата е откарана в тежки травми в сливенската болница, където е починала въпреки опитите на лекарите да я спасят.

От полицията извършиха оглед на място и разследват причините за жестоката катастрофа.

При друг пътен инцидент пак снощи пък загина 24-годишен мъж, след като се е блъснал с лек автомобил в дърво при изхода на село Избул, община Нови пазар, съобщиха от МВР - Шумен. Шофьорът е пътувал сам. По първоначални данни той е изгубил контрол над автомобила на мокър асфалт, колата е напуснала пътното платно след завой и се е ударила в крайпътно дърво.

Кола се преобърна и към Русе. Пострадала е една жена, още два автомобила са ударени. Инцидентът е причинен от млад шофьор на 20 години, взел наскоро книжка. Катастрофата е станала на международния булевард от София към Дунав мост. Лек автомобил е закъсал с три пътнички, които са се прибирали от работа. Жените са го бутали по платното, когато друга кола намалила, за да ги изчака. Тя е била ударена отзад от лек автомобил, управляван от младеж.

 

При сблъсъка са пострадали и трите коли, както и една от жените. Автомобилът на младежа се е преобърнал, но той не е ранен. Пробата му за алкохол е отрицателна.

Main Menu