Печат на тази страница

И Валери Симеонов отказа среща със Сидеров утре

11 Юли 2019 20:06

И лидерът на НФСБ Валери Симеонов отказа да се срещне с Волен Сидеров утре. Това стана ясно от негово писмо до лидера на "Атака", в което съобщава, че на 12 и 13 юли ще бъде в предварително организирана служебна командировка извън страната.

По-рано днес лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов също отказа коалиционен съвет, тъй като имал предварително поети ангажименти за утре.

От друга страна, категорично не приемам провеждането на ПС, когато и да било, с дневен ред, определен невярно и тенденциозно като "обсъждане на нелегитимно решение за промяна на ръководството на ПГ на "Обединени патриоти", посочва още Симеонов.

Лидерът на НФСБ отправя предложение към коалиционния си партньор да се обсъди евентуалното провеждане на подобна среща на редовното заседание на патриотите, което ще се проведе на 16 юли.

Припомняме, на среща във вторник ВМРО и НФСБ отстраниха Волен Сидеров като председател на групата на малката коалиция. Това е станало в отсъствието на депутатите от "Атака", както и на самия Сидеров, който е разбрал за отстраняването си от обявлението, прочетено в Народното събрание.

Main Menu