Ето кандидатите на ГЕРБ за кмет в Русе и Хасково

15 Авг 2019 17:14

Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди кандидатите за кметове на Русе, Пловдив и Хасково. След като вече стана ясно, че за Пловдив кандидатът ще е Здравко Димитров, ето и другите кандидати. За Русе е е Диана Иванова, а за Хасково Станислав Дечев, който в момента е областен управител на града.

За кметския пост в крайдунавския град ще се съревновава Диана Иванова.

"В момента Иванова е директор на Професионалната гимназия по облекло в града. Тя е магистър по "Автоматизация на производството" от РУ "Ангел Кънчев". Освен това през 2018 г. е отличена с наградата "Директор на годината" на Синдиката на българските учители, притежава и грамота "Посланик на Русе" за високи постижения и принос към подобряването на имиджа на Русе и утвърждаването му като модерен и културен европейски център. Присъдено й е и почетното отличие "Неофит Рилски" за дългогодишна цялостна високопрофесионална трудова дейност в системата на народната просвета на МОН", посочват от партията.

За кмет на Хасково беше утвърдена кандидатурата на Станислав Дечев, който в момента е областен управител на града.

"Дечев е магистър по "Автоматика и системотехника" от пловдивския филиал на Техническия университет в София. Работил е в ДФ "Земеделие" - Хасково, бил е и общински съветник в Хасково", посочват от партията.

Main Menu