Програма помага на момичета и млади жени да станат по-уверени

19 Авг 2019 14:48

Социалният формат „ТЯ в…“, който стартира като „ТЯ в Пловдив“ през юни 2018 само за година успя да завладее с позитивната си енергия Варна, Габрово и Велико Търново. Тази есен момичетата от Академия „Екатерина Каравелова“, които доброволно организират всеки месец събитието 'ТЯ в Пловдив' ни предлагат и специална шестмесечна обучителна програма по изграждане на увереност за момичета и млади жени.

“През изминалите две години в Академия ‘Екатерина Каравелова’ организрахме различни обучения, творчески резидеции и срещи за момичета и жени в различни градове и села на България. Натрупаният ни опит показа, че ниската самооценка е бариера, с която се сблъскват много момичета и жени независимо от техният социален статус. Създадохме програмата ТЯ съм АЗ, за да адресираме именно изграждането на увереност.” споделя Марина Кисьова де Хеус, изпълнителен директор на организацията.

Шестмесечната обучителна програма, която започва в края на месец септември ще помогне на момичета и млади жени в Пловдив и Варна да станат по-уверени в себе си и способностите си, да изразяват мнението си и да преследват целите си. Специално разработената програма от Академия 'Екатерина Каравелова' включва методи от неформалното образование, коучинг, личностни тестове, менторство и учене чрез преживяване. В продължение на половин година участничките ще преминат през серия от 3 интензивни двудневни обучения, а за финал ще съставят личен план за развитие и ще имат възможност за публична изява на събитията ТЯ в Пловдив и ТЯ във Варна.

Програмата се осъществява с финансовата подкрепа на Български фонд за жените и ще бъдат дадени общо 30 пълни стипендии за участие.
Как се кандидатства може да научите тук:

https://www.sheinbulgaria.org/tya-sm-az-programa-za-lichnostno-ra

Уважаеми колеги, има възможност да бъдат осигурени срещи за интервю с организаторите и водещата на обученията Нора Стефанова. За допълнителна информация и заявки за интервюта може да се свържете с

Марина Кисьова де Хеус на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. и 0895285745

Може да научите повече за дейността на Академия 'Екатерина Каравелова на www.sheinbulgaria.org

 

Main Menu