Автомобил с Цвета Караянчева катастрофира

15 Сеп 2019 14:31

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева е претърпяла пътен инцидент. Автомобилът, в който е пътувала, е участвал в челен сблъсък край Хитрино. Кортежът й се връщал от Силистра, където тя бе гост на празника на града.

По информация на DarikNews Караянчева е със счупена ключица и два прешлена, без опасност за живота й. В момента я транспортират с хеликоптер към болница в София.

Сигналът в МВР е подаден малко след 10.30 часа днес. По първоначални данни на главен път Шумен –Силистра, на около 150 м след разклона за село Върбак, 31-годишната водачка на лек автомобил „Ауди", на ляв завой навлязла в опесъчен участък, загубила контрол над колата и се ударила в насрещно движещ се лек автомобил.

За преглед в болница са транспортирани трима души. Водачите са тествани за алкохол, а пробите им са отрицателни.

Другите двама ранени са мъж и дете. Те са били в колата, която се удря в автомобила на Националната служба за охрана, в която е пътувала Караянчева.

За момента не са ясни причините за инцидента и дали има тежко пострадали при него. Работата по изясняване на причините за пътния инцидент продължава.

Пътят от Шумен - Хитрино е блокиран в двете посоки./dariknews.bg

Main Menu