Стефан Данаилов е отново в болница - за рехабилитация

16 Сеп 2019 18:57

Стефан Данаилов отново постъпи в болница. Това съобщиха от УМБАЛ "Софиямед". На актьора ще му бъдат направени нови изследвания и ще се подложи на рехабилитация за по-бързо възстановяване.

В края на август Стефан Данаилов пострада тежко след падане. Нелепият инцидент се случи в дома на му в Приморско - спъналсе в масичка в опит да я заобиколи. Последва успешна операция в бургаска болница.

 

"Хора, пазете се, защото е много неочаквано! 12 ч. вечерта, тръгвам да си лягам, спокойно, много хубав ден беше, приятен и изведнъж нещо става, дам-дум и нов етюд от моя живот. Това е!", сподели Данаилов.

Самата операция му се сторила като шоу, на което присъствал от първия ред.

"И в един момент се чува "Начало!", ама като "Старт!" и като се затичаха някакви хора, като дяволи бам-бум - това е някаква нова система на опериране. Днес бях поканен от доктора да видя къде всъщност е извършено деянието, аз си го представях като Магурата, като пещера", сподели актьорът.

Инцидентът го накарал да се замисли, че трябва повече да се движи. С рехабилитацията, която е започнал, актьорът е категоричен, че няма да пропусне нито едно от планираните представления на пиесата "Актрисата".

Main Menu