Делян Добрев: Дочаках морална реабилитация

07 Ное 2019 19:37

Удовлетворен съм, че изчистих името си, че на днешния форум на ГЕРБ бяха казани добри думи за мен и за успешната кампания в Хасковска област, където постигнахме забележителни резултати, заяви бившият министър и бивш депутат Делян Добрев.
В предаването „Лице в лице” координаторът на ГЕРБ за Хасковска област се похвали с няколко сериозни постижения: всички 11 общински кметове в областта са от ГЕРБ; навсякъде още на първия тур или на балотажи БСП губи срещу ГЕРБ изборите за кметове; общинските съветници от партията са с 11 % повече от миналите избори; БСП е излъчила 1 (един!) селски кмет.

 

Подобна е била картината и на изборите за Европейски парламент, когато структурите в Хасковския край са се представили блестящо и са победили прекия съперник.

 

Делян Добрев заяви, че предстои да се гледа на първа инстанция делото, което е завел срещу червената евродепутатка Елена Йончева, заради множество „гнусни лъжи и инсинуации” срещу него, срещу роднините и срещу съпартийците му.

 

Станах обект на активно мероприятие, в хода на което целенасочено, координирано и постоянно бях очернян така, че „да се отвратя сам от себе си”, както заяви премиерът Борисов, припомни Д. Добрев.

 

Черният „пи-ар” в крайна сметка е изиграл обратна роля, смята Добрев. Местните хора в Хасковско се познават и тук нещата личат отдалеч. Делян Добрев е срещнал съчувствие и разбиране сред множество свои съграждани. Докато парашутистката Йончева е заложила на омаскаряването на политическия опонент и сега ще трябва да отговаря за клеветите си пред независимия български съд.

Main Menu