Каракачанов помоли да не правят монтажи със снимката му от Египет

17 Ян 2020 08:19

Снимката от Кайро, на която позират египетският министър на селското стопанство и усвояването на земите Мохамед Марзук Ал Кусейр, премиерът Борисов и министърът на отбраната Красимир Каракачанов, стана изключително популярна в социалните мрежи през последните два дни.

Първоначалният източник на фотографията е официалната страница във Facebook на Бойко Борисов. За много кратко време обаче се появиха и комични колажи около фигурата на военния министър.

Това го възприемам като закачка, коментира днес пред bTV Каракачанов.

Аз много се радвам, че социалните мрежи се вълнуват. Само ги моля да не правят монтажи, защото бяха направили един монтаж при влизането ми във Вашингтон, че слизам с плик от една марка супермаркети, отбеляза той.

Това са дрехите, с които ходя на военни учения. Панталон и риза, на която се навиват ръкавите. Риза, защото там е 25 градуса, за разлика от България, където е минус 5. Един панталон, риза и обувки, с които ходя на военни учения, за да ми е по-удобно и практично. На някои от ученията няма как да отидеш с костюм. Аз съм си я поръчал, ушил и платил! Не е за сметка на Министерство на отбраната, каза още Каракачанов.

Main Menu