"Тази Коледа чудесата правите Вие 7“ набра близо 45 000 лева в подкрепа на щастливото детство в семейство

31 Ян 2020 14:14

  

Седмото издание на кампанията „Тази Коледа чудесата правите Вие“ на фондация „За Нашите Деца“ вдъхнови служители на близо 50 малки и големи социално-отговорни компании, училища, детска градина, образователен център, медия и други екипи  да подарят шанс за щастливо детство в семейство на още стотици деца. Неусетно и заедно успяхме да наберем  сумата от 44 161лв, с които фондацията ще подкрепи стотици деца и семейства в риск, ще отговори на специфичните потребности на децата с проблеми в развитието и ще им даде шанс да разгърнат своя пълен потенциал.

През последните седмици на 2019г. и началото на 2020г. със свежи идеи, подтикнати от коледния дух, екипите организираха различни  малки инициативи в офисите си - танцуваха, за да приветстват празничното настроение, споделиха мотивиращи мисли и благодарност около специално подготвена трапеза, сътвориха и размениха картички с мили думи, за които никога не намираме време в забързаното всекидневие.

Тази Коледа чудесата правите Вие“ на фондация „За Нашите Деца“ за поредна година обедини колеги и приятели, събуди тяхното коледно настроение, обвърза го с кауза и доказа, че да правиш добро е не само лесно, но и много забавно. Гордеем се, че в седмото издание се включиха много нови участници, за които преживяването беше вълнуващо и различно.

На 30 януари заключителното за кампанията събитие събра малка част от  участниците в „Тази Коледа чудесата правите Вие“ 7. Екипът ни изказа своята благодарност и обяви резултатите от благотворителната кампания. По време на емоционалното събитие присъстващите споделиха добрите дела, които ги вдъхновяват ежедневно и ни пожелаха кампанията да продължава да расте и да обединява вдъхновени участници и занапред.

„С набраните средства ще се погрижим за нуждите на деца и семейства, които се изправят пред трудности. Те имат нужда от чудеса през цялата година, затова намирайте повод да ги сътворявате винаги, когато можете! Пожелаваме си всеки от нас да продължи да плете мрежата на доброто с всекидневните си постъпки.“ – заключи Добрина Кисова от екипа ни.

Main Menu