БСП с условия за извънредното положение

13 Мар 2020 10:58

В парламента на председателски съвет се обсъжда предложението на правителството за въвеждане на извънредно положение в страната заради ситуацията с коронавируса. Предложението бе представено тази нощ след извънредно заседание на Министерски съвет.

По непотвърдена официално информация БСП е против да се въвежда извънредно положение в страната. Това са разбрали операторите, които заснемат заседанието и са под различен режим от пишещите журналисти, след като и в сградата на парламента бе въведен контрол над движението заради разпространението на коронавирус.

Лидерът на БСП Корнелия Нинова събра парламентарната група на левите на заседание на групата за кратко, но в 10.25 парламентът започна работа с час и половина по-късно от обичайния му час. Стана ясно, че левите са имали конкретни предложения, които са приети от властта.

Припомняме, че вчера на извънреден брифинг в Министерски съвет, стана ясно, че властта предлага да се въведе извънредно положение в страната заради разпространението на коронавирус.

Регистрираните случаи у нас вече са 23, като една жена е починала.

Main Menu