Проф. Минеков: Единственият ход на управляващите е да се махнат

12 Юли 2020 19:13

Гущерът къса парченца от опашката си, но това не е достатъчно. Търпението вече е на изчерпване. Единственият ход е да се махнат. Това каза пред журналисти проф. Велислав Минеков, който участва в протеста в София.

 

Това, което ме радва е, че не сме само старата гвардия, а има и много млади хора, на които им е ясно, че трябва да излезем от капана, допълни Минеков.

 

Не съм организатор на протестите, истинските организатори са правителството – ГЕРБ, ДПС и т.нар. „Патриоти“, командвани от господата Пеевски и Гешев… Управляващите предизвикаха гражданския митинг, като докараха автобуси с цел сблъсъци. Президентът е прав, трябва да се подават оставки. Правителството е крадливо и корумпирано. Трябва да се махнат доброволно“, смята Минеков.

 

„Няма никакъв план, но трябва да се внимава, защото мафията ще отвръща на удара по всякакъв начин. В момента се целят в партийни активисти, но ще минат към граждани, достойни хора. Благодарение на простотията на управляващите, всеки ден с всяка своя изява те правят нещата все по-тежки, прогнозира той какще се развият събитията.

Main Menu