БСП: Долу мутрите и калинките, ще свалим шайката /снимки/

25 Юли 2020 13:12

БСП се събра на жълтите павета, за да спаси България от мафията.

Това стана ясно от думите на лидера на социалистите Корнелия Нинова.

 

Тук сме, за да им попречим да ограбят бъдещето ни, изтъкна тя и призова "Оставка". В България има паралелна държава, категорична е тя. Задкулисието в съдружие с официалната власт разграбват държавата, по думите й. Те превърнаха красивото ни отечество в сметище, категорична е Нинова.

 

Едно чекмедже, пълно с пари и един пистолет до главата на премиера, с тази емблема щял да бъде запомнен Бойко Борисов.

Тази власт се пази по един начин с бухалка, недоволна е Нинова. Властта се хранела от страха, според нея. Те поробиха страната, каза червеният водач. Не можаха да пречупят нас, българските социалисти, отчете тя. Не се продадохме и не се продаваме, обяви Нинова. Опитаха се да ни пречупят с натиск, със заплахи, с компромати, подчерта тя.

 

Разединени ли сме, попита още лидерът на БСП. Ние сме единни, ние сме заедно, ние сме силни и сме тук да ви кажем "Оставка", обяви още Корнелия Нинова. Смелостта победи страха, каза още червеният водач.

 

Битката на социалистите е за освобождаване на държавата от мафията и задкулисието. Ние сме заедно, за да градим България отново, увери Нинова и посочи, че БСП има план за България.

 

Левите знаели как и имали почтените хора, с които да го направят. Днес е и битка за справедливост чрез солидарност, настоя още Нинова. Тя обеща, че който иска да прави честен бизнес, ще може да го направи, а всеки, който иска да се развива също ще има тази възможност.

На нас е отредено да бъдем водачи, изтъкна лидерът на БСП.

Бухалките замениха законите, заяви и Румен Гечев.

 

Герберска България е на дъното по свобода на словото, включително и след африкански страни, подчерта той. ГЕРБ се интересували как да плячкосат обществените поръчки. Тези престъпници слугуват на чужди господари, заяви още червеният депутат. Бойко Борисов козирувал на господарите си в Брюксел.

Викове "Оставка" огласиха пространството пред Министерски съвет.

Долу мутрите и калинките, призова още той. Ще свалим шайката и ще открием нови пътища за развитие на България, категоричен бе Гечев.

Многохилядният митинг на левите започна от "Александър Невски", по ул. "Раковски" до триъгълника на властта.

Много социалисти се включиха от област Пловдив.

Main Menu