Престижно жури и публичен вот определят най-добрия работодател на България

19 Окт 2020 12:37

 

Експертно жури и публичен вот ще определят победителите от над 300 кандидатури във водещите награди за най-добър работодател в България - Career Show Awards

“Въпреки сложната ситуация за бизнеса, тази година Career Show Awards имат рекорден брой участници - над 300 кандидатури. Това показва, че дори в тежките условия, в които се намират, компаниите продължават да развиват работодателската си марка и потенциала на човешкия си ресурс. Career Show Awards са чудесна възможност за работодателите да получат заслужено признание за усилията си в посока преодоляване на кризата и предоставяне условия на труд, в които служителите им да се чувстват сигурни.”, споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

“Работодател на публиката” е категорията, в която най-добрият работодател на България се определя от публичен вот. Всеки, който желае да даде своя глас за най-добър работодател в категорията “Работодател на публиката”, може да го направи до 30 октомври от тук: https://careershow.bg/awards/vote/

Наградите Career Show Awards имат за цел да представят най-добрите HR практики в България в над 50 категории. Конкурсът показва постиженията и възможностите за кариерно развитие, които бизнесът предлага. Тази година Career Show Awards имат специална категория – „Стратегия за управление на кризи“, където ще бъдат отличени успешните стратегии, свързани с кризисни ситуации, в които бе поставен бизнесът в световен мащаб.

Кандидатурите на компаниите ще бъдат оценени от престижно жури, сред което председателят на БСК Радосвет Радев, заместник-министърът на образованието и науката Карина Ангелиева, заместник-министърът на икономиката Стамен Янев, Ани Цолова и други доказани професионалисти в различни сфери. Победителите в Career Show Awards 2020 ще бъдат обявени на 10 ноември в сайта на наградите.

На 24-25 ноември можете да се срещнете с над 150 водещи работодатели на водещото експо за квалифицирани кадри Career Show 2020. Събитието ще се проведе на 24 ноември в зала Арена Армеец и на 25 ноември изцяло онлайн. Регистрацията е безплатна, но задължителна от тук.