Печат на тази страница

Актьорът Стефан Денолюбов: Мислех да дарявам бившите си жени, барабар с килимите и календарите

21 Окт 2020 08:15

Бил съм всяка вечер на протестите. От един подпис по-важно е присъствието. Поканиха ме и на трибуната, но аз нямам ораторски качества. Аз съм полезен с присъствието си там. Това каза актьорът Стефан Денолюбов в „Студио Х“ по ТВ 7/8. Той сподели:
Дори и комунистите започват да ми изглеждат симпатични. Ако бях на трибуната щях да кажа, че престъпниците сме ние, че сме търпели това. Той ти казва, че ти си тулуп, но той е тулуп. Ние търсим логика в техните реакции, но такава няма. Това е дебилизъм. Мислех да дарявам бившите си жени, барабар с килимите и календарите.

 

Сега ти взривяват бизнеса или ти го крадат. Държат те в ареста по едно обвинение, после айдее…., по друго. И Ботев е терорист, защото е искал оставка на Султана. Трогнат съм от „синдикатите“. Те са като тези преди 10-ти ноември. Все някакви зависимости. Съжалявам тази жена, аз съм я виждал на протестите, каза той за участието на Ваня Григорова от КТ „Подкрепа“.

 

Мутрите от оставка не разбират. Все едно сме 90-та година. Ние постоянно спорим. Все питат какво ще дойде после. Виждаш крадец вкъщи. Казваш му: „Добър вечер“. И той те моли: „Остави ме, че ако знаеш какви крадци идват“. Какво ще дойде, ами то зависи от теб. Власт се взима на избори, но добре де, той защо подаде оставка два пъти. Значи с подаване на оставка се отива на избори. Защо сега ние да не Му искаме оставката, след като сме го хванали „цап царап“.

 

Много неща се доказаха. Американците направиха анализ на записите. Гешев е радост. Аз не съм на щат от години. Плащам цената за това, но изразявам гражданската си позиция. За обвързаностите се чудя откъде да започна. Във всяка държава щеше да има оставка, арести и затвор.

 

Комисиите за проектите на актьорите са анонимни. Говорим за зависимостите. Ние лека започваме да упражняваме натиск. Гледам им безумните доводи, с които режат качествените неща, за да може парите да отидат при определени хора. При нас е за жълти стотинки. Тук първо крадат и после бият. Затова всички на улицата.

Main Menu