Журналистка: Как се набавят тия красиви жени, дето щъкат из правителствената резиденция?

30 Ное 2020 13:22

По случая “Мата Хари” имам няколко въпроса''. Това пише във Фейсбук журналистката от ''Свободна Европа'' Полина Паунова. Думите ѝ касаят интервюто на премиера Бойко Борисов пред немското издание Frankfurter Allgemeine Zeitung.

В конкретика става въпрос за отговорите в интервюто на българския министър-председател по отношение на снимките, направени в спалнята му, чиято автентичност признава и той самият.

Ето и въпросите, които поставя Полина Паунова:

 

- Родният вариант на госпожа Хари всеки път, когато е посещавала премиера ли си е тъпкала в чантата кюлчета злато и пачки евро? И така докато изчака заветния момент, в който Борисов си вдига телефона по време на интервю, за да ѝ каже, че след 15 мин. ще се яви на рандеву с нея?

- Кой е тоя журналист, който е вземал интервюто? (Ако аз съм питащата ще помня, че интервюираният си е вдигнал телефона и бих го споменала в текста. Интервюто трябва да е било писмено, щото в студио ланкане по телефона не става).

- Мата БГ Хари регулярно ли е посещавала премиера или инцидентно?

- Лесно било красива жена да стигне до него: това регулярно ли се случва? Ако отговорът е “да” (т.е. не е само конкретната Мата Хари):

- Как се набавят тия красиви жени, дето щъкат из правителствената резиденция, при положение, че премиерът казва, че много работи и няма време за личен живот, но намира време за да задоволява човешките си нужди? (това си има определено име, ми се струва, не ли?; и да уточня: такъв въпрос е уместен поради обществен интерес, а не заради любопитство към телесност).

И не на последно място:

- КОГА е разпитана българската Мата Хари? (не питам дали, защото очевидно за втори път Борисов публично казва, че знае коя е).

- Какво в произтекло от тоя разпит? - Какво ще последва за Мата Хари Българска? Всичко това е важно поради две причини: да се гарантира сигурността и на българския премиер, и на госпожа Мата Хари."

Main Menu