Печат на тази страница

Хаджигенов и Бабикян са водили разговори с партията на Слави

08 Апр 2021 22:59

Арман Бабикян и Николай Хаджигенов днес са били в офиса на "Има такъв народ" и са имали неофициални разговори с ръководството на партията.

Сутринта казах: започваме разговори, а не преговори. И го направих. Звъннах, изпратих съобщение и с г-н Бабикян бяхме в офиса на "Има такъв народ". Защото ние нямаме време, каза Хаджигенов пред БНР.

Той е на мнение, че без представителите на частта "Мутри вън" до съставянето на обща парламентарна група с „Изправи се.БГ“ може и да не се стигне.

 

Ние сме едно цяло с Арман Бабикян, тази, нашата част, която е "Мутри вън", ние сме едно цяло. А без нас няма парламентарна група. И ще има отделни депутати - Манолова, Дончева, Хаджигенов и така нататък, обясни адвокатът.

Хаджигенов определи изявленията на Мая Манолова като "говорене на типичен политик":

"Така говорят истинските политици. Те говорят едно, а правят друго. Това, което казват те, е точно толкова смислено, колкото и това: Ние няма да вземем гласовете на ГЕРБ, ДПС и БСП. И как ще стане това? Дончева ще застане с ръцете на единия вход на Народното събрание, Манолова - на другия? И ще ги спрат с телата си?"

Main Menu