Прокуратурата се самосезира за новите снимки от спалнята на Борисов

10 Ное 2021 13:21

Прокуратурата се самосезира за новите снимки от спалнята на бившия премиер Бойко Борисов.

В лаконично прессъобщение Софийска градска прокуратура съобщи, че се е самосезирала "във връзка с публикация в интернет сайт, придружена със снимков материал".

Вчера, само 5 дни преди президентските и парламентарните избори, бе изпратена до медии нова порция от 5 снимки, които изглежда са от спалнята на лидера на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов. На две от тях се вижда полугол спящ човек, по всяка вероятност Борисов. Другите три са на нощното шкафче, но без човека в кадъра. Две от тези три снимки са на шкафчето са с отворено чекмедже с пачки евро.

Проверката е по чл. 145 от Закона за съдебната власт. Той предвижда, че прокурорът може да призовава граждани или упълномощени представители на юридически лица, като при неявяването им без уважителни причини може да разпореди принудително довеждане. А също и да изпраща материалите на компетентния орган, когато установи, че има основание за търсене на отговорност или за прилагане на принудителни административни мерки, които не може да осъществи лично.

За резултатите от проверката обществеността ще бъде своевременно информирана, уверяват от СГП.

 

Докато се занимават с глупости - с чекмеджета, с кой по какъв начин прави секс, за съжаление и монтажи, през това време се теглят дългове от по половин милиард.

Така лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов коментира появилите се вчера нови снимки, за които се твърди, че са от спалнята му в резиденция "Бояна".

Борисов се обърна и към съпредседателя на "Демократична България" Христо Иванов, който вчера отиде пред резиденцията. "Докато се тегли дълг, хвърлят димката. Отишъл Христо Иванов пред Секвоя да се снима. Аз не съм там от една година, бе ей. Жалко, гнусно, подло, не ти отива", обърна се той към Иванов.

Main Menu