Печат на тази страница

Георги Марков: Двойна американска победа

22 Ное 2021 14:11

"Двойна американска победа в България - парламентарна и президентска. Респект, г-жо Мустафа!" - написа във "Фейсбук" бившият конституционен съдия Георги Марков, след като стана ясно, че Румен Радев печели президентските избори. Ето какво още казва той:

Големите победители: Камала Харис, Виктория Нюланд, Нанси Макълдауни и Херо Мустафа.

Главни изпълнители: Румен Радев, Киро Канадеца и… Бойко Рашков.

Вече писах, че г-жа Херо Мустафа е най-добрият американски посланик в България за всички времена. Потвърди го и проф. Боян Чуков. Тя ще бъде издигната на висок пост, защото момчето на Байдън ще стане премиер на България. А именно тя го вкара в обръщението на президента Байдън за Триморието и най-простият в България да разбере, че това е американският човек.

Г-жа Нанси в момента е важна клечка в Америка - съветник по националната сигурност на де факто президента г-жа Харис. Чаровната Нанси още преди 12 години в писмо до големите началници в Америка посочва, че летецът Румен Радев е “звездата” приятел на Америка в България.

Приятели, след Украйна Сорос извърши Майдан и в България. Ама мек - с кадифени ръкавици и копринен накрайник, без CNN и без стрелби, както в Киев.

За какво му е гюрултия? Та ние сме на първо място в света по глава на населението от соросоидни НПО-та - от “Америка за България”, през “Правосъдие за всеки”, та до “Отвореното общество”. Те навлязоха дори в съдебната система.

Както и в Украйна бяха похарчени Порошенко и Яценюк, така и у нас бяха похарчени “въстаниците” Мая, Бабикян, Хаджикян и Христо Иванов с неплатените адвокатски такси.

Украинците загубиха Крим, според вестник “Фигаро”, Западът го е прежалил. Дано ние устискаме Варна и Бургас, че ще дойдат военни лодки - това е 100%.
След 32 години демокрация 2/3 от българите отказаха да гласуват за парламент и пак 2/3 - за президент.

Обществената подкрепа за премиера ни Кирчо ще е под 10%, а на Радев - под 20%. Ама с оглед на пословичното ни радолепие - важна е силната американска подкрепа.

Закопахме България, ноември 2021. Ние сме си виновни, Лукановата зима ще ни се стори като пролет.

P.S.: Изказването на Радев за Крим си беше пунта мара за пред русофилите у нас. Американците си познават добре човека, та чак Байдън писа за Триморието.
Слушайте ме при Волгин в сряда на обяд - каква я мислехме, каква стана и що се докарахме дотук.

Main Menu