ГЕРБ ще съди Рашков заради изказванията му по казуса "Хемус"

04 Ян 2022 18:18

За пореден път Бойко Рашков лъже и хвърля в общественото пространство обвинения без да посочи доказателства за тях! Ето защо ГЕРБ ще даде на съд Бойко Рашков. Нека докаже твърденията си в съда или да понесе отговорност за лъжите си. Това се посочва в позиция на ГЕРБ по повод изказванията на вътрешния министър пред медиите.

Днес Рашков бе на разпит в Софийска градска прокуратура във връзка с делото за изпиране на пари, предназначени за ЛОТ-5 от АМ „Хемус“. На излизане той заяви, че около 30-40 % от парите, авансово преведени за строежа на лотове на аутобана на някои от фирмите, които са се представяли като строители на магистрали, са насочвани към една политическа партия и това е ГЕРБ.

"Бизнесът фалира, сметките за ток и газ са чудовищни, здравната система е на ръба, доходите на пенсионерите се оказаха по - ниски от обещаните, а Рашков за пореден път се опитва да отклони общественото внимание от проблемите на деня, с активни мероприятия, защото така му е наредил началникът му Румен Радев", се посочва в позицията на ГЕРБ.

Main Menu