Мъж се самозапали след скандал с жена си

10 Юли 2018 10:02

 

Мъж на 29 години се самозапали в Симеоновград. Състоянието му е много тежко и операцията за трансплантация на кожа, която бе насрочена за края на тази седмица, е отложена, пише "Монитор".

Мъжът е приет на 4 юли в Клиниката по пластично-възстановителна и естетична хирургия в УМБАЛ „Св. Георги” с 55% изгаряния по тялото и опасност за живота. Сериозно са били засегнати двете му ръце, гърба, седалището, лицето и краката.

Всички тези изгаряния получил, защото се полял с бензин и се запалил. Причината да го направи бил семеен скандал с бременната му жена. Двамата се скарали и тя отказала да го пусне да се прибере в общия им дом на ул. „Цар Асен”.

Мъжът започнал да пръска около себе си с носената от него бутилка, пълна с бензин. След това, около 21,40 часа, се полял и се запалил. Бил откаран в пловдивската университетска болница около 1 часа през нощта и цели три часа лекарите обработвали тежките му рани.

 

Било предвидено да бъде опериран, за да му бъде присадена кожа, но тъй като лабораторните му изследвания, които се проследявали трикратно всеки ден, се влошили, се налагало първо пациентът да бъде реанимиран преди да бъде опериран, обясниха от клиниката.

Оттам не се ангажираха кога ще бъде възможно 29-годишният да се подложи на хирургическата интервенция.

© 2018 PlovdivskiNovini.bg Всички права запазени

Main Menu