E-mail за връзка: plovdivskinovini@gmail.com

Сряда, 01 Март 2017 10:51

Принцесата на Саксония: В България ми „оправиха“ болните колене и ръка

 

„Идвам в България специално за сверяването на часовника на моето здраве, да направя профилактика. На възраст над 60 е нужно да се грижим особено добре за себе си“, споделя неведнъж пред медиите Теофана фон Саксен. Принцесата на Саксония, която е дъщеря на финансиста Петър Аладжов, директор на Българската търговска банка и върховен комисар на стопанството по време на Втората световна война, през годината поне седмица е в родината си, за да приложи здравословна програма в център „Гарабитов“.

 

Именно в център „Гарабитов“ използват МаРиТе - немският апарат, който въвежда в нормален ритъм болните клетки. Именно в центъра принцесата се запознава с немския изследовател и доктор по медицина д-р Улрих Рандол, създателят на МаРиТе.

 

Теофана фон Саксен признава: „Не можех да движа пръстите на дясната си ръка, сега вече нямам проблем. В център „Гарибитов“ „оправиха” и болните ми колене. Преди 3 години, в Германия, изведнъж получих много остра болка на плешката на гърба. Бях при най-добрите лекари, въздействаха с инжекции и физиотерапия, но не можаха да премахнат нито с  химически, нито с физически средства тази силна болка. Тогава приложих матрично–ритъмна терапия в център „Гарабитов“ и болката моментално спря“, впечатлена е от резултата немската принцеса с български корени.

 

В център „Гарабитов“ европейската аристократка съчетава матрично-ритъмната терапия с детоксикация, с която намалява теглото си. Тя споделя, че начинът и на живот - честите приеми и постоянното пътуване, водят до повишаване на килограмите. Затова тя веднъж годишно се грижи за себе си като прилага програмата на център „Гарабитов“ за здравословно отслабване - пие детоксикиращия сироп на Гарабитов, прави упражнения. Храната отпада – в сиропа се съдържа всичко, което е необходимо на тялото, той замества яденето и пречиства организма. „Пия сиропа и си върша работата, без да се чувствам отпаднала и лишена от сила, както се случва при диетите. Напротив – изпълнена съм с енергия“, споделя Теофана.

„Има много хранителни режими за отслабване“, допълва тя. „Но трябва да оценяваме човешкия фактор, който е незаменим – обаянието и аурата на Иван Гарабитов. Преди 12 години се запознах с този невероятно позитивен и сърцат човек, чрез мой познат, който бе значително отслабнал, подмладен и изключително жизнен, благодарение на програмата на Гарабитов. Иван има дарбата да омагьосва хората, да привлече тяхното внимание и да ги убеди, че те трябва да се грижат за себе си и, че неговата терапия е ефективна. И резултатите не закъсняват. Познавам СПА центрове по целия свят, но се връщам в България именно заради успешната терапия в този център, която е идеалната профилактика и защита на здравето“, категорична е Теофана.