E-mail за връзка: plovdivskinovini@gmail.com

Aquapark
Вторник, 13 Март 2018 10:32

Йога практики за добро хормонално здраве представят на семинар в Пловдив

 

Йога практики за добро хормонално здраве ще сподели по време на двудневен семинар в Пловдив мастер лечителят и учител в системата на рейки енергията Александра Георгиева.

Практиките са подходящи за всички ценящи себе си дами, които държат на превенцията и поддържането си в хормонален баланс и подмладяване на организма, нуждаят се от хормонална регулация във възрастта около менопаузата.

Програмата на семинара е така структурирана, че участниците да изпитат ефекта от практиката на всички нива: физическо, умствено, емоционално и духовно, посредством енергийно хармонизиране на чакрите.

Благоприятен ефект се постига при нарушения, предизивикани от хормонален дисбаланс или лошо кръвообращение в областта на таза, гръбначни изкривявания, автоимунни заболявания, синдром на карпалния тунел, ниско либидо, депресия, дисфункция на щитовидната жлеза, нарушения на паметта, остеопороза и др.

По думите на организаторите, освен въведение за същността и влиянието на практиките, в програмата е включено плавно разучаване на съчетанието от упражнения, дишане и насочване на енергията - стъпка по стъпка, с подробни разяснения, в спокойна и защитена среда.

Политолог и юрист по образование, откакто преди около 10 години лично изпитва лечебната сила на енергията рейки, Александра Георгиева се разграничава от адвокатската си практика, следвайки устрема на същността си – онова разбиране и възприемане на света, живота, взаимодействията и взаимоотношенията, връзката „причина -следствие“, заложено в Източната Мъдрост и нейните „деца“- Йога, Рейки, Аюрведа. Днес тя споделя йога практиката си по линията Свами Дев Мурти и Свами Шивананда в няколко центъра за духовно развитие в София, като все по вече внимание отделя на заниманията, насочени към специфичните потребности на жените в днешния социум и балансиране на мъжкото и женското начало в тях, както и към бъдещи мами и дечица.

Двудневният семинар в Пловдив ще се състои на 24 и 25 март /събота и неделя/  в „Пълдин Арт Клуб“ – бул.„Христо Ботев” 112. Подробности за програмата и начина за записване са публикувани на страницата на събитието във фейсбук. За повече информация: тел. 0886 47 29 13 – Александра Георгиева.