Въртележка на Уди Алън с прожекции само в LUCKY Дом на киното

29 Дек 2017 15:32

Неуморният Уди Алън не пропуска да представи филм всяка година, а последното заглавие „Въртележка“, което събира на едно място плеяда от звезди, ще получи прожекции и в Пловдив. Това ще се случи единствено в Lucky Дом на киното, където киноманите ще могат да видят Кейт Уинслет, Джъстин Тимбърлейк, Джеймс Белуши и Джуно Темпъл нестандартната любовна история, която според много критици е тясно свързана с личния живот на Алън и обвиненията за сексуален тормоз.
„Въртележка“ разказва за четирима герои, чиито съдби се преплитат около увеселителния парк на Кони Айлънд през 50-те години. Джини е емоционално уязвима бивша актриса, сега сервитьорка в ресторант за мидени ястия; Хъмпти, недодяланият съпруг на Джини работи на въртележката; Мики е красив млад спасител на плажа, който мечтае да стане драматург; а Каролина е отдавна отчуждената дъщеря на Хъмпти, която в момента се крие от гангстери в жилището на баща си. Поетично заснет от Виторио Стораро, „Въртележка“ е завладяваща драматична история за страст, насилие и измяна.
Прожекциите започват от петък 29.12 и ще продължат до края на седмицата. Повече информация може да откриете на фейсбук страницата на Lucky Дом на киното.

© 2018 PlovdivskiNovini.bg Всички права запазени

Main Menu