×

Внимание

JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 318

Как да се сближим след секс

18 Дек 2017 18:22

Сексът е много важна част от всяка връзка, но не трябва да забравяме, че не всичко е секс. Често се случва след него да не знаем какво да си кажем с партньора си или просто да заспим.Е, ако е било маратон, е простено, но в останалите случаи трябва да се опитваме да се сближим с другия. За тези, които не обичат да се гушкат след секс, има и други начини. 

Уют

След като сексът приключи, не е задължително да ставаме от леглото. Може да намалим осветлението, да се разположим удобно и да си пуснем филм. Ако прожекцията няма как да се осъществи, може просто да легнем до партньора си и да четем книга - действа сближаващо също. 

Душ

Вземането на душ с партньора след секс е доста добра идея. Така ще се освежим, а и може да пренесем заниманията от леглото под течащата вода. 

Разговор

Говоренето след секс може да бъде много полезно. Може да споделим какво ни тревожи, какви планове имаме и така нататък. Но, като цяло, всяка тема, която ще ни сближи с партньора, е добра идея. 

Забавление

Гореизброените неща може да изпълним в точно този ред, след което да се отдадем на малко забавление. Това може да включва неща като настолни и ролеви игри, карти и каквото още се сетим. 

© 2018 PlovdivskiNovini.bg Всички права запазени

Main Menu