Дара Екимова изригна след Гласът на България

12 Мар 2018 20:31

Дъщерята на покойния вокалист на „Сленг“ Дими - Дара Екимова, беше сред кандидатите в тазгодишното издание на „Гласът на България“. Изявата й, която беше излъчена в неделя вечер в поредния епизод на музикално шоу номер 1, предизвика множество коментари. Повечето от тях бяха категорични, че 15-годишната девойка не се справи на сцената и съвсем резонно никой от треньорите не се обърна, за да продължи тя напред в предаването. Според други пък, които препълниха профила на майка й Ива Екимова, Дара е пяла чудесно.

 

Самата Дара побърза да даде своя коментар по въпроса и отправи послание към всички, които я критикуват: „За някои хора винаги ще е нагласено, винаги „мама ще ме бута в предавания”. Ако трябва да сме честни, мама е против участието ми в този тип предавания, но вие няма как да знаете. Обожавам тази песен. Изпях я с цялото си сърце. Дадох всичко от себе си, въпреки че бях болна. Въпреки че никой не се обърна, според някои от вас пак е нагласено. С годините започвам да се научавам, че не може всички да те харесват, не е и нужно. Винаги ще има „хейтъри”, но в крайна сметка, който се чувства добре в собствената си кожа и се харесва, никога няма да плюе по труда на друг човек. Благодарна съм за неповторимия ми баща, който знам, че беше с мен през цялото време на сцената! Всичко тепърва започва и знам, че някой ден същите хора, които сега не ме харесват особено, ще се редят на опашки за билети за мой концерт!“

 

Сред първите, които подкрепиха Дара, беше певицата Марияна Попова. Тя разкритикува треньорите, на чието място също се извяваше преди няколко сезона. „Не съм съгласна, не е честно! Детето пя като машина! Ей ш’ъ ви бия!“, написа бременната с второто си дете певица. Защо обаче, вместо да критикува колегите си, че не са дали шанс на младата певица за изява в шоуто, самата тя досега не й е подала ръка и не я е свързала с продуценти или не я е продуцирала, каквото желание има Дара с изявите си в подобни състезания?

 

Червено
© 2018 PlovdivskiNovini.bg Всички права запазени

Main Menu