Мъжете, жените и броят на сексуалните партньори

15 Мар 2018 14:19

Проучване, направено във Великобритания, разкрива подробности за сексуалния живот на жителите на Острова, пише в. "Дейли експрес".

 

Допитването, обхванало 14 000 души, дава отговор на въпроса представителите на кой от двата пола имат повече сексуални партньори. Оказва че, че това са мъжете с двойно повече завоевания - средно 9,3 срещу 4,7 за жените.

 

За представителите на силния пол освен това бройката на жените, които са минали през леглото им, е по-важна, отколкото за дамите.

Жените не са изключение и честичко послъгват в леглото. Някои лъжи са благородни, други не чак толкова...

Въпреки това мъжете не винаги помнят точно с колко партньорки са спали. Жените обикновено си спомнят всичките си сексуални партньори.

 

Резултатите от анкетата показват също, че една четвърт от мъжете са имали 10 сексуални партньорки. Същият процент жени твърдят, че са споделяли леглото си само с един мъж.

 

Проучването разкрива още, че съвременните жени по-рано проявяват интерес към секса в сравнение с дамите от предишните поколения. В резултат на това осъществяват и първия си полов контакт по-рано.

 

Повечето участничките в допитването признават, че за първи път са били интимни с мъж още преди навършването на 16-годишна възраст.

Червено
© 2018 PlovdivskiNovini.bg Всички права запазени

Main Menu