Как да се подготвите за сезона на сандалите

07 Юни 2018 16:26

Първите дни от лятото вече са тук и е време да сменим тежките обувки с такива за топло време.

 

  1. Правилните сандали

А най-добрият вариант за това са чифт сандали. И не говорим за някакъв остарял модел, а по-скоро нов вид – такъв, който приляга перфектно на крака и е с революционна заоблена подметка, намаляваща напрежението в крака. Става дума за Уокмакс сандалите Пюър 3.0, които са идеални за предстоящите горещи дни.

 

  1. Специална подметка

Висококачествените материали, от които са изработени сандалите в комбинация със заоблената подметка подпомагат равномерното разпределение на теглото и дават опора на тялото. В същото време сандалите предлагат специална антибактериална защита срещу неприятния мирис и неканени бактерии.

 

  1. Дрес кодът през годините

Намирането на подходящите за ваканция сандали може да бъде доста забавно, но невинаги е лесно да откриете добрия баланс между летните модели и дрес кода на работа. Това понякога е доста относително. Докато дрес кодът в офиса в последно време е станал все по-неофициален, в предишните десетилетия е имало доста ограничения. Същото важи и за обувките. Много финансови, правни и счетоводни компании все още спазват политиката „без палци“, докато в по-креативни сфери това се позволява и дори окуражава. Летните сандали са си доста свободни за интерпретация, но все пак има някои правила – търсете простотата, без излишни фанфари, проверявайте практичността им и особено височината на токовете, ако има такива.

 

  1. Комфорт и дизайн

Иначе лятото има най-широката гама от модни трендове. Но именно в горещите дни сандалите на Уокмакс от серията Пюър ще комбинират страхотния дизайн с максимално удобната опора за дълги разходки. Напрежението в краката винаги се усеща при високи температури и продължително ходене и именно затова заоблената подметка на сандалите е идеалното решение в битката с този проблем.

 

Ако търсите практичност и стил през летния сезон, тези сандали определено ще ви помогнат да се почувствате удобно в жегите.

© 2018 PlovdivskiNovini.bg Всички права запазени

Main Menu