6 качества на порно актрисите, които мъжете обожават

12 Юли 2018 00:58

 

Независимо как приемате факта, че вашият партньор гледа порно, не може да отречете, че този тип видео клипове са любими за повечето мъже (а и за доста жени). Много жени реагират с възмущение на момичетата, които правят секс пред камерите. Всякакъв секс! Но истината е, че от тях определено има какво да се научи. Особено ако искате да се радвате на шеметен секс с половинката си. Защото в порно актрисите има няколко неща, за които всеки мъж си умира, ето кои са те:

1. Те пъшкат страстно

В стоновете и мръсните думички по време на секс няма нищо лошо. Даже, колкото повече, толкова по-възбуждащо. Повечето мъже обожават това.

2. Те се докосват

Мастурбацията по време на секс е удоволствие, както за жената, така и за мъжа. Тази гледка той дълго ще помни и тя винаги ще предизвиква ерекцията му.

3. Те не се притесняват от тялото си

Сами сте видели, че има порно актриси, чиито физически данни не са нещо особено. И все пак те по нищо не показват някакво притеснение. Защото по време на секс, то е ужасна пречка за кефа и на двамата.

4. Те не бъбрят с часове

Колко трае един разговор преди секса в порно филма? Секунди, най-много минута. А понякога почти липсва. В реалния живот повечето жени правят точно обратното – говорят за какви ли не глупости, а в главата на мъжа се въртят вече горещите сцени, пише beu.bg. Когато сте тръгнали да си лягате с някого, просто го направете. Не го отегчавайте с приказки, които той в този момент дори не асимилира.

5. Те са съгласни на тройка

Харесва ли ви, или не, тройката е мечта на 8 от 10 мъже. Останалите двама си мечтаят за другите осем мъже.

6. Те са винаги готови за орална любов

А „добрите момичета“ правят втрещени физиономии. Отпуснете се малко, фелациото не е мръсно нещо и може наистина да носи удоволствие и на вас, ако се отървете от предразсъдъците.

Червено
© 2018 PlovdivskiNovini.bg Всички права запазени

Main Menu