Интересни събития за децата в библиотека Иван Вазов

15 Дек 2017 11:12

И тази година, по традиция, по случай Рождество Христово Детският отдел на НБ „Иван Вазов“ – Пловдив е подготвил за своите малки читатели, както и за всички деца /и родителите им/ интересни събития.
За първи път се експериментира  нова форма под наименованието „Коледа в Бебеландия“. Канят се родители на деца с бебета да посетят Детския отдел на 19 декември от 10.30 ч., заедно с техните новородени, за да обменят в уютната неформална среда  опит, да се запознаят с литература, която би им помогнала в отглеждането  малките, а защо не и да се повеселят със спонтанните спектакли на своите бебета. Всички, които желаят да посетят събитието могат да се заявят на тел. 032 622 043 или на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

    На 21 декември от 17.00 до 18.00 ч., пак в сградата на Детския отдел, ще отвори врати традиционна Коледна работилница. Малчуганите ще изработват коледни играчки, украси, ще рисуват, пеят и се веселят, заобиколени от своите добри приятели книгите.

    Като пожелава на своите читатели и родителите им здраве и щастие за Рождество Христово и Новата 2018 г. Детският отдел очаква своите посетители.

Червено
© 2018 PlovdivskiNovini.bg Всички права запазени

Main Menu