Прочутите Концерти на възглавници отново ще гостуват в Пловдив

03 Апр 2018 10:45

 

На 22 април, неделя, в Регионалния исторически музей на пл. „Съединение“ №1 ще се състоят два оперетни концерта: от 11:00 и от 17:00 ч. Солисти ще бъдат безспорните любимци на публиката Доротея Доротеева (сопран) и Александър Мутафчийски (баритон). Великолепните музиканти са подбрали виртуозни оперетни арии и дуети, които ще прозвучат под изкусния акомпанимент на пианистката Венета Нейнска.

Един час преди всеки Оперетен Концерт на възглавници започва традиционната безплатна Работилница на възглавници, в която децата ще могат да изработят свой сувенир за спомен от концерта. Във фоайето на Регионален исторически музей ще бъдат отворени и щандовете на партньорите на Концерти на възглавници, които са подготвили интересни предложения за публиката: Учебен център Хелен Дорон, Гайо Шоколад, както и Куайсер Фарма.

Концерти на възглавници са проект на Модо България и са оценени от публиката като най-престижния и успешен цикъл от класически концерти за деца в България. Официален партньор на събитието е район „Централен“ и Георги Стаменов – кмет на района. „През ноември посетих концертите с моето семейство. В гр. Пловдив проектът се приема много добре от родители и деца и с удоволствие помагаме на организаторите.“, споделя Георги Стаменов.  

Билети за концерта с отстъпка се предлагат онлайн на www.pillows.bg, както и на място преди всеки концерт, при наличие на свободни места.

 

 

Червено
© 2018 PlovdivskiNovini.bg Всички права запазени

Main Menu