Пребили бивш директор на голяма компания заради провалена сделка и жени!?

16 Юни 2018 17:25

 

Кървав екшън се разиграл преди дни в пловдивското село Марково и довел до спрягането на различни версии за това какво точно го е предизвикало. Пламен Байков е бил зверски пребит от група маскирани мъже пред дома си. Неговият личен телохранител си плюл на петите, когато видял нападателите, въоръжени с метални боксове и бухалки. След нанесения побой, мъжът е оставен безпомощен на улицата в изключително тежко състояние и в последствие случайно открит от негови съселяни. Байков се занимавал с дребен бизнес с търговия на хранителни добавки, като наскоро отворил и магазин за пакетирани стоки и цигари, но бизнесът му не вървял добре.

Преди това заемал висок пост в една от най-големите компании за алкохолни напитки, където вече не работел повече от година. Пламен Байков придоби известност преди месец покрай залавянето му от служители на полицията при пренасяне на контрабандни стоки на магистрала "Тракия" в автомобил с румънска регистрация, припомня "Блиц". Тогава пратката и автомобилът бяха задържани от органите на реда. Вероятно провалът на контрабандната сделка и задлъжняването към хора от подземния свят са го принудили да наеме личен телохранител.

Според запознати пребитият Пламен Байков бил добре известен както със своята самонадеяност, прикриваща комплекса му за малоценност, така и с извънбрачните си похождения, с които често се е хвалил пред близки и познати. Явно лошата комбинация от неуспешната съвместна дейност с криминалния контингент и фатални жени е довел до трагичния инцидент сложил край на неговите бизнес начинания.

© 2018 PlovdivskiNovini.bg Всички права запазени

Main Menu