С кауза пренесоха в офиса си свежестта на лятото 24 организации

10 Юли 2018 13:15

 

 

Eкипите на 24 компании вече се включиха до момента в кампанията „Предизвикай лятото в офиса“ на фондация „За нашите деца“. Сред смелчаците с огромни сърца, готови да доведат до успех общата ни мисия - всяко дете да живее в сигурна семейна среда са: екип Supply chain oт HP, Denkstatt, Scale Focus, Tara Soft, Aдвокатска кантора Пенков-Марков и партньори, ТеleTech, Дженерали и други наши приятели.

Участниците вече знаят, че съревнованието може да не е само за най-бързо съставен и предаден месечен отчет. Някои от тях се вдъхновиха от предизвикателството ни „Да премерим сили в офиса“ и си организират турнир по джаги, а други определят своя фирмен шампион по тенис на маса. И всичко това в подкрепа на най-уязвимите деца на България.

Не забравяйте, има само още 3 седмици, за да излъчите и вие своя победител в любима игра или просто да се впуснете в някоя от вълнуващите идеи от кампанията, да залеете офиса си със свежо настроение и летни емоции, но и да донесете още една усмивка на още едно дете.

Всеки месец близо 85 деца се разделят с родния си дом. С набраните средства от кампанията "Предизвикай лятото в офиса" заедно с фондация „За Нашите Деца“ можете и вие с вашия екип/колеги да направите възможно повече деца да имат усмихнато лято в семейство докато оптимизмът на сезона влиза на работното ви място.

 

Червено
© 2018 PlovdivskiNovini.bg Всички права запазени

Main Menu