Марица започва подготовка на 8 януари

09 Дек 2017 19:12


След края на есенния дял на първенството във Втора лига  по футбол представителния тим на Марица (Пловдив) бе разпуснат в почивка.
Президентът на клуба Христо Христов благодари на ръководството на Ботев (Пд) за предоставения терен и гостоприемството.“Марица играеше през есента домакинските си мачове на базата на “канарчетата” в квартал “Коматево”. През пролетта маричани ще се завърнат в на клубния стадион в квартал в “Кършияка” за радост на своите привърженици. Президентът на маричани благодари и на всички, които са оказали помощ на клуба, както и на кмета на район “Северен” г-н Ральо Ралев. Христо Христом определи изминалия полусезон като успешен и декларира своята подкрепа за треньорския щаб на представителния тим, който ще води състава и през пролетта. Треньорът Стоян Димитров, заедно със своите помощници, успя да изгради един много добър колектив и да мотивира тимът така, че неговото представяне и резултатите му да вървят във възходяща линия през полусезона.
Марица ще започне подготовка за пролетния дял на първенството на 8 януари. Тогава футболистите ще бъдат събрани на стадиона край Захарната фабрика за първа тренировка. Съставът на отбора в общи линии ще бъде запазен, като ще бъдат привлечени двама-трима опитни футболисти, които да вдигнат класата и самочувствието на отбора. Тимът ще започне подготовката си в Пловдив, на подходящ терен с оглед метеорологичната обстановка, като се планира и едноседмичен лагер.

Червено
© 2018 PlovdivskiNovini.bg Всички права запазени

Main Menu